Avgo

GPS wandelen op Kreta

Avgo Kloof.

Actueel.

Hoofdstuk 10 Avgo bij Kavousi. Deze wandeling is nu geheel gemarkeerd met verf. Dus nu ook in zijn geheel zonder gebruik van GPS te volgen. Vanaf punt 433 tot punt 435 staan gele stippen en pijlen. Vanaf punt 435 tot punt 448 staan lichtblauwe stippen.

De blauwe_stippen_wandeling.

Einde actualisatie.

De Avgo Kloof bij Kavoussi.

kavousi spleet

Map van Kavoussi

Map van de kloof bij Kavoussi

Details van de kloof bij Kavoussi

GPS codes van de kloof bij Kavoussi

De kloof bij Kavoussi

Het grootse deel van de wandeling loop je boven aan het randje van de kloof. Deze wandeling begint en eindigt in Kavoussi. Het is een behoorlijke klim in het begin, maar dan schiet je ook wel lekker op. Tijdens onze speurtocht in de kloof stuitten we op enkele hellingen die niet zonder touwen te doen zijn. We hebben deze laten liggen voor een volgende keer. We markeerden alles met onze GPS.

De kloof bij Kavoussi

De steenlawine bij Kavoussi

De kloof bij Kavoussi

De kloof bij Kavoussi

Gedetailleerde route krijgt u gratis als u bij ons logeert. U kunt het boek kopen. Zie de rechterkantlijn. Via enkele zandpaden liepen we stug door, totdat we een zijpad tegenkwamen richting ons doel. Het was geen gemakkelijke tocht, maar we hebben wel plezier gehad. Als u bij ons komt krijgt u alle details gratis van ons. De situaties zijn te zien op de afbeeldingen.

De doorkijk bij Kavoussi

kavousi dorp

kloof Avgo wandelen

kavousi afdaling

home paginanaar_bovenvolgende pagina

contactformulier

Oost Kreta

WandelgidsKreta
Wandelgids

Deze pagina delen