De Grotten

GPS wandelen op Kreta

Boven Pefki

Grotten in de Bergen bij Pefki

Actueel

Momenteel zijn er geen updates over deze wandeling. Betreffende ons boek

Buiten de grot hoog in de bergen van Pefki - Zuid oost Kreta

Hier is alles nog te overzien.

De Grotten Wandeling.

Nance gaat naar binnen.

Marian komt eraan.

De vrij Toegankelijke Grotten in de Bergen in het zuidoosten van Kreta. De grotten kun je op jezelf afdalen, je komt niemand tegen. Een korte wandeling vol spannende afdalingen, als mijn lamp het maar blijft doen. Op Kreta zijn vele grotten, hoe meer afgelegen hoe spannender. Het is een beleving om op eigen houtje de grotten in te gaan. Er zit daar onder niemand, of toch.

Nance op weg.

het plafond, stoot je hoofd niet.

Spanning, sensatie, onderzoek en vind. Wij hebben voor u gedetailleerde beschrijvingen van het ondergrondse. Zodat u weet hoe u moet lopen, glijden en kruipen. Wij wijzen u op de gevaren en de zaken die u moet zien. Als je hoog boven in de bergen komt zie je een wildernis van rotsen en struiken. Zoek de ingang, is al een moeilijke opgave.

zoek het pad.

parels van damp.

Neem in ieder geval voldoende licht mee. Deze wandeling begint rustig bij de parkeerplaats. We noemen deze wandeling de Grottentochten. We lopen eerst een tijdje bijna horizontaal naar het westen en voorbij een bezienswaardige struik gaan we omhoog. Dit is een korte stijging met voldoende adempauze.

Erik schijnt.

gat in het dak

In de grotten is het aangenaam koel. We dwalen tussen de stalactieten en stalagmieten en de pilaren door. Als we er weer uit zijn is het nog een klein stukje naar de auto. We hebben een voortreffelijk lokaal restaurantje voor u op het oog als u de grotten weer uitkomt. De uitgebreide keuze van mezees kunt u hier voortreffelijk uitproberen.

Wat een fel licht he.

Pano Pefki, weer een blauwe stip: on track Lies Nederstigt

home paginanaar_bovenvolgende pagina

contactformulier

Oost Kreta

WandelgidsKreta
Wandelgids

Deze pagina delen